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Agua Bistro' del Mare - Bordighera (IM)

Agua Bistro' del Mare was born in 2009 from an offshoot of "La Via Romana", where chef Pino Franzé had obtained the coveted Michelin star. The first location in the Sant'Ampelio bathing establishment was subsequently moved to the beautiful seaside promenade, which today it overlooks with a pleasant terrace. The interiors are divided into a single airy room, with modern furnishings and marble floors. The terrace with sea view is a fundamental resource during the summer. Pino Franzé's is a very fresh fish cuisine, treated with simplicity, harmony and elegance: tasty, rich and inviting dishes, which satisfy the appetite and invite you to return. A cuisine made with the use of impeccable but also accessible quality materials, a reflection of the daily availability of the market and the fish. Also on this occasion we awarded Agua Bistro' del Mare the 2025 Convivium parchment which attests to its excellence in the quality of its cuisine and hosp...

Chef Pietro Carlo Pezzati, Antica Locanda del Falco @locandadelfalco #chef



Il nostro pasto … Chef: Pietro Carlo Pezzati Antica Locanda del Falco @locandadelfalco
Pane di produzione artigianale. Focaccia e cracker con semi di lio e canapa in casa Finocchio arrostito al burro, condito con gastrique di yuzu, salsa vierge a base di finger lime e finocchietto e, da bere in accompagnamento, brodo di sedano Colli Piacentini doc Malvasia Fermo 2022, La Ciocca, Carpaneto Piacentino @azienda_agricola_la_ciocca
BERETTINA LA ZUCCA PIACENTINA con ricotta grigliata, fichi in melassa, olio alle foglie di fico
RISOTTO AGLI AGRUMI con yuzu e sommacco. Emilia IGT Bianco Campo di Ponte 2021, Il Maiolo, Ponte dell’Olio @ilmaiolowines
MALFATTI ragù di anatra, cacao artigianale, funghi Shiitake di Biofilìa, olio di alloro e riduzione di Bargnoli
OMBRINA E SEDANO RAPA con vongole, sedano rapa grigliato, fumetto al levistico. Vino Rosso Filarole, Filarole, Pianello Val Tidone @filarole
FARAONA COTTA SULL’OSSO con fonduta di Capraber, miso di castagne, topinambur Tocaji Aszù 5 Puttonyos 2013, Disznókő, Disznókő
MONTE BIANCO SORBETTO di kiwi rosso
Antica Locanda del Falco Ristorante tipico con cucina contemporanea Località Borgo di Rivalta, 4 Gazzola (PC) T: +39 0523 1820269 / +39 0523 978101 M: +39 327 6654555

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